Interviu Bocaseca pentru MiscareaOamenilorVisatori

Posted by
|

Bocaseca

1.Como fue la experiencia de la vida Underground de Espana ?

Salutari tuturor ascultatorilor de muzica buna. A fost experienta care s-a transformat oarecum intr-un mod de viata, adunate cu toate bune si rele, am ajuns aici .

2. Cum este inteles ”rapul underground” de catre tine, de catre public si de catre restul de ”artisti undeground” ?

In ce sens inteles?! Rapu e implicit un mod de viata , e anturaju dintre muzica, strada si felul fiecaruia de a fi, puse toate pe hartie. Restu nu stiu cum sa perceapa muzica asta daca nu si traiesc muzica asta.

3. Ne poti prezenta o viziune scurta din punctul tau de vedere despre lumea inconjuratoare cu toti cumulii sai?

-Catre ce evolueaza societatea umana

-Cum ar fi o lume ideala

-De ce suntem atat de dependenti de iluzii

Etc

Deja facem analiza psiho-sociala …iti pot spune numai ca nimic nu merge cum ar trebui..restul comentariilor sunt inutile

4. Ce consideri ca reprezinta viata si insemnatatea ei fireasca, omeneasca?

Inca si eu caut raspunsurile astea , desi am o vaga idee , cum cred ca fiecare are despre fiinta si scopul sau aici.

 5. Cum ar putea artistii sa se detaseze de dependenta de imagine perfecta pentru a putea transmite mesajul pur venit din sursa principala a inspiratiei? 

Tot ce am facut la S.P. nu a fost in cautarea banilor , cred ca este un bun punct de plecare cand lasi deoparte totul si pur si simplu scrii fara vreun scop material. Cu mult antrenament cred ca ajungi la unele calitati morale care pot ajunge in timp sa sublinieze niste diferente , chiar si pe cele sociale.

6. De unde crezi ca vin ideile artistilor transmise prin diferitele ei forme, poezie, muzica, pictura, etc? Si cum le poti deosebi de ideile prefabricate si manipulatoare ale mediei?

Frate ,nu sunt magician sau ghicitor )),nu stiu probabil de unde ne vin tuturor. Deosebirea se face foarte greu si nu cred ca exista un tipar anume,din moment ce fiecare gandeste/traieste /functioneaza in felul lui.

Cred ca e chestiune de experienta pur si simplu.

7. Ce crezi ca sunt visele? Unii considera ca sunt imagini ale vietii respectivului individ proiectate de catre creier, dar pot fi ele si viziuni ale viitor

Nu stiu ce sunt ..e ceva inca prea dezbatut de prea multe tabere ca sa poti intelege ceva concret … cert este ca atunci cand dormi NU esti prezent … fiecare o intelege cum doreste

 8. Care este situatia actuala din lumea underground, se formeaza o unitate, o forta comuna cu un scop, un ideal pentru care merita sa lupti ? Si care ar fi acesta? Mai este lumea undergroundului o ‘rebeliune’ impotriva societatii si sistemului care ne conduce prin frica?

Pai nu a fost niciodata un tel ..cel putin nu in Romania, nu se poate compara nivelul USA cu nivelul RO. Nici nu cred ca ne-am dori sa avem ce au aia acolo, mizeria si nivelul lor de existenta. O rebeliune lirica cred ca s-ar putea incerca insa…asa, doar cu somajul e greu la noi.

9. Ne poti oferi cateva cuvinte pentru cei care te asculta, eventual sa ne anunti daca pregatesti ceva nou pentru Partea Bolnava a tuturor?

Dau cu pace pentru toti sustinatorii , ascultatorii , nesustinatorii acestui stil de muzica , este ceva ce nu se recomanda tuturor. Multumim pentru suportul sau nesuportul vostru. Pregatesc ceva, intr-adevar, cu Albu… si inca ceva aparte , surpriza!

10. PS: De ce atatea tarfe? Si baieti, si fete….

In ce sens? Se pune accentul pe asta , presupun ca s-au inmultit si deja nu mai au nici sex. Numai bine tuturor, partea bolnava pa viata!!! S.P. toti fratii din moldova , S.S. pace pt Psycho Realm….am iesit!

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos