Uniunea Artiștilor Poolii face recrutări (UAP)

Posted by
|
„Apărută din focul creator al revoltei contra artei decadente, Uniunea artiștilor poolii (UAP) cere membrilor săi îndeplinirea unei singure condiții: ca aceștia să fie purtători de penis (organ numit și pulă – în limbaj popular). Ideatic sau la propriu, prezența organului viril în structura membrilor UAP semnifică verticalitatea și rigiditatea acestora în concepțiile combative pe care le manifestă în raport cu tot ceea ce este anti-național și distructiv la nivel de valori în societate. Adică cerem membrilor noștri sa aibă cojones. Până în prezent, UAP a a organizat 4 manifestări artistice, denumite generic Acțiunea Picasso 1, 2, 3 și 4. De la o ediție la alta, tehnicile și mijloacele folosite de membrii UAP au evoluat, ultima realizare a acestora – reinscripționarea Budapestei pe Arcul de Triumf, uluind atât criticii proiectului cât și susținătorii acestuia. Pentru anul 2014 UAP își propune un îndrăzneț și ingenios proiect cultural-politic de lansare către lună a unei navete cu echipaj aproape uman. Naveta va avea combustibil doar pentru dus, iar în echipaj se află incluși cu forța următorii membrii: Ion Iliescu, Victor Ponta, Vladimir Putin, Barak Obama și Kim Jong-Un.” Tin sa va fac o scurta prezentare a brigazii. Am putea spune ca originile miscarii se regasesc in actiunea „Love is in the air”, cand un „artist maghiar” a decis sa faca o expozitie la Atelier 35, unde „arta” sa isi batea joc de Romania, inclusiv la intrare pusese un pres cu harta Romaniei pe el, ca sa te stergi pe picioare, asadar Uniunea Artistilor Pooli au luat initiativa in privinta aceasta si raspunsul a fost pe masura :

UAP_ICR_UDMR-Uniunea-Artistilor-Poolii

UAP-ICR-Uniunea-Artistilor-Pooli-UDMRAu creat si un text in privinta legalitatii UAP-ului: UNIUNEA ARTISTILOR POOLI Trecand peste aceasta actiune, urmatoarele au inceput la initiativa lui Mihai Tociu, atunci cand Radio 21 s-a gandit sa se joace cu romanii si starile lor de-a „Mata-i curva!”, astfel ca atunci a fost prima idee cu „Actiunea Picasso”, unde s-a consolidat UAP,  momentul in care am facut cunostina. „Actiunea Picasso – Romanii nu au valoare” a avut un foarte mare succes, fiind preluata de multe site-uri care ne-au sustinut, ba chiar actiunea in sine s-a reconstituit prin multe alte orase din partea voluntarilor: Vezi aici detalii: http://www.tociu.ro/?p=261
Actiunea Picasso 1 de bindiribli Amuzant este ca UAP intotdeauna se Autodenunta la politie: Autodenunţ
Către Secţia de Poliţie nr. …….. Subsemnatul ……., CNP………., CI serie….. număr ………… domiciliat în ……………., luând act de lipsa de intervenţie a instituţiilor statului şi a administraţiei publice locale faţă de agresiunea produsă la adresa identităţii româneşti, manifestată prin expunerea în spaţiul public a unor afişe cu mesaje degradante şi ofensatoare la adresa persoanelor de naţionalitate română, mi-am asumat responsabilitatea de a îndrepta această stare de fapt prin alterarea grafică a respectivelor afişe într-o modalitate care să transmită privitorului starea de spirit că mesajul iniţial este dezagreat.

În fapt, în data de ……, în jurul orei ……, am aruncat cu vopsea de culoare …….. în panoul publicitar situat la adresa ……………………….. care conţinea mesajul: …………………….

Consider că această faptă este o acţiune civică, complementară activităţii instituţiilor statului, executată pe bază de voluntariat, de care sunt mândru şi pentru care nu solicit nicio recompensare materială.

Faţă de cele de mai sus, vă solicit să acţionaţi conform prevederilor legale.

Data:……………………. Semnătura:…………………….”

Urmatoarea Actiune Picasso a inceput cand propagandistii homosexuali s-au gandit sa spele cateva creiere atacand puritatea copilariei si dreptul la libera alegere a celor mici prin instalarea unui panou publicitar mincinos, deoarece nu exista nici o dovada stiintifica concreta in legatura cu aceasta ipoteza. Ca sa nu existe discutii stupide a spalatilor pe creier care ne acuza de diverse penibilitati, iata aici un motiv concret pentru actiunea noastra, iata cum aceiasi propagandisti ai panoului publicitar in care pun pe un COPIL eticheta de homosexual, dinainte ca acesta sa isi poata „da seama” de sexualitatea lui, organizeaza o conferinta unde invitat special este „Proful de Pedofilie” : http://www.ziaristionline.ro/2013/02/05/profu-de-pedofilie-va-preda-la-facultatea-de-sociologie-si-asistenta-sociala-unde-se-formeaza-cadrele-sri-si-sie/

Vezi detalii aici – http://www.antena3.ro/romania/protest-anti-gay-trei-barbati-vopsesc-peste-un-panou-informativ-123287.html

Actiunea Picasso 2 de bindiribli Si, din nou, aceasta actiune a fost un mare succes si preluata in toata tara, oamenii care vedeau panourile publicitare luau atitudine impotriva propagandei mincinoase, iata si vestitul autodenunt:
„Către Secţia de Poliţie nr. 14 București Strada Oițelor, nr. 10, sector 4 D-lui Șef Secție, Comisar-șef de poliție ION-ORAȚIU RUSEANU Subsemnații: Mihai Tociu, Victor Roncea, Bogdan Stanciu, cetateni romani si locuitori ai Capitalei Romaniei, Bucuresti, Luând act de lipsa de intervenţie a instituţiilor statului şi a administraţiei publice locale faţă de agresiunea produsă la adresa moralei publice și a instituției familiei, manifestată prin expunerea în spaţiul public a unor afişe cu mesaje degradante şi ofensatoare, ne-am asumat responsabilitatea de a îndrepta această stare de fapt prin alterarea grafică a respectivelor afişe într-o modalitate care să transmită privitorului starea de spirit că mesajul iniţial este dezagreat. În fapt, în data de 19 aprilie 2011, luni, prima zi din Saptamana Mare, sarbatoarea sfanta a marii majoritati a romanilor, crestin-ortodocsi de doua milenii, în jurul orelor 19.00, am aplicat spray de culoare neagră peste panoul publicitar situat la intersecția între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Unirii, pe malul râului Dâmbovița. Panoul conţinea fotografia unui copil nou-născut care purta la o mână o brățară cu inscripția “HOMOSEXUAL.” Noi am ales sa stergem toate literele mai putin OM. Fotografii si un video pot fi gasite la adresa http://roncea.ro/2011/04/18/video-exclusiv-operatiunea-aparati-copiii-de-propaganda-homosexuala-panoul-pedofililor-din-piata-unirii-a-fost-corectat-bucurestiul-spune-orientarea-homosexuala-este-boala-grea/ Considerăm că această faptă este o acţiune civică, complementară activităţii instituţiilor statului, executată pe bază de voluntariat, de care suntem mândri şi pentru care nu solicităm nicio recompensare materială. Faţă de cele de mai sus, vă solicităm să acţionaţi conform prevederilor legale. Semnături:                                                                                                         Data: 18.04.2011″ Urmeaza si actiunea Picasso 3, care deja a venit ca o distractie, numita fiind „S-o suit scroafa-n copac”, ne-am amuzat putin pe seama scroafelor care atunci cand nu mai stiu ce sa faca ca sa impresioneze, se urca-n pom:
Actiunea Picasso 3 de bindiribli Urmata fiind de Actiunea Picasso 4 – De la Bucharest la Budapest, cand romanii si-au luat de sarbatori o ratie de adevar istoric. Mai multe detalii aici – http://roncea.ro/2013/12/23/fotovideo-budapesta-inapoi-pe-arcul-de-triumf-operatiunea-de-craciun-romanii-si-au-dat-ratia-de-adevar-exclusiv-roncea-ro-ziaristi-online/ Actiunea Picasso 4 – De la Bucharest la Budapest de bindiribli

 

V-ar mai putea interesa si:

Sari la bara de unelte

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos