Un cadou frumos pentru poponarii lui Ponta, Remus Cernea si Mircea Toma trisexualii

Posted by
|

941928_619132854764864_1280069310_n

M.o.V. (Miscarea Omenilor Visatori) si U.A.P. (Uniunea Artistilor Pooli) s-au intalnit intr-o zi frumoasa de vara pentru a crea cateva mesaje exclusiv paradei poponarilor, ne bucuram foarte mult pentru oportunitatea care ni se ofera an de an, multumim celor de la Accept, ai caror membri fondatori sunt aceiasi oameni de la ActiveWatch si care acum cativa ani au fost prinsi desenand zvastici pe peretii pietei Universitatii, in necesitatea lor de a avea „dovezi” (mincinoase, bineinteles) ca sa poata primi fonduri europene in „lupta combaterii discriminarii”. Totul este un paravan al Uniunii Europene Socialiste. Este Uniunea Europeana cumva Noua Uniune Sovietica prin legile care ni se se baga pe gat cu forta, fara drept de votare/alegere cum se tot invoca in democratie ?

(vedeti aici despre UE: http://bindiribli.ro/2013/05/31/vladimir-bukovsky-uniunea-europeana-este-noua-uniune-sovietica-interviu/ )

Video:

Actiunea Picasso 3 de bindiribli

Foto:

Aici urmeaza sa punem un text preluat si scris de Tociu.ro despre semnificatia actiunii si ce am putea face util in viitor , va rog sa reveniti pentru informatii. Multumesc
Va invit sa vizionati si celelalte doua Actiuni Picasso:

„Anti-Pedofilie” Actiunea Picasso 2 de bindiribli

„Romanii nu au valoare” Actiunea Picasso 1 de bindiribli

Pentru toti fascistii extremisti care au chef de teorii,lupte si discutii acuzand de Homofobie, de parca omul nu ar avea dreptul la libera alegere, am urmatoarele link-uri pe care le ofer in speranta ca vor fi si ei mai deschisi la minte (open-mind) precum au pretentia sa fie altii, sper sa se informeze despre adevaratele efecte ale homosexualilor (ca fenomen, nu ca individ) asupra societatii, acestea sunt „argumentele” mele, va rog frumos cititi-le:  
Spălarea creierelor se realizează acum prin mijloace „blânde”:
http://www.cotidianul.ro/spalarea-creierelor-se-realizeaza-acum-prin-mijloace-blande-211356/ Termenul „Homofobie” ca armă a terorismului intelectual: http://www.culturavietii.ro/2013/02/27/termenul-homofobie-ca-arma-a-terorismului-intelectual/#.UbbnNMp5eSq “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE: http://www.ziaristionline.ro/?p=21658 Cum te afecteaza pe tine casatoriile intre homosexuali: http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html Legalitate pentru pedofilie: http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/legalitate-pentru-pedofilie-92830 Abuz revoltator impotriva unui copil. Doua lesbiene isi transforma fiul adoptiv de la varsta de 8 ani – in fata: http://rapcea.ro/2013/06/07/abuz-revoltator-impotriva-unui-copil-doua-lesbiene-ii-transforma-fiul-adoptiv-de-la-varsta-de-8-ani-in-fata/  

Sari la bara de unelte

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos