Un bătrân din București care locuia în condiții inumane, ajutat după o mobilizare pe internet (VIDEO)

Posted by
|

Povestea începe în urmă cu două săptămâni când mai mulți tineri au decis că lucrurile nu mai pot continua așa și s-au mobilizat. Prin intermediul internetului au reușit să strângă banii necesari pentru a achiziționa și amenaja un container pe care l-au recondiționat și l-au pregătit pentru a-l găzdui pe bătrân în condiții umane, cu atât mai mult cu cât temperaturile au scăzut deja foarte mult.

Modul în care au acționat cei care s-au implicat în acest caz este impresionant și trebuie să fie un model pentru noi toți. Nu-i cunosc pe cei care au acționat în acest caz, însă îi felicit pe toți și sper ca prin acest scurt material să fac cunoscut efortul lor în speranța că-i va inspira și pe alții să acționeze.

Postez mai jos mesajul publicat azi de deținătorul profilului de Facebook Santos Sfantul cu privire la acest caz:

”Poate ca ati auzit de cazul domnului in varsta de prin Rahova, care traieste (sau traia… in niste conditii inumane). Am facut acest film ca un rezumat de 3 minute, al actiunii noastre/voastre…care a durat mai bine de 2 saptamani … dar a meritat cu varf si indesat. Va felicit, sunt mandru ca v-am cunoscut, va felicit. Nea’ Ion e cam fericit din ce-am vazut eu azi.  Am vrea mai departe sa-i construim un gard, ca sa nu mai intre drogatii peste el, de aia am facut filmul in engleza, ca stirea care a rulat la Kanal D a reusit sa strang super suma de 350ron….In functie de cum se misca treaba cu paypal-ul ne orientam daca va mai cerem sau nu ajutorul, caci sunt convins ca sunt destui oameni pe aici care n-au apucat sa contribuie desi isi doreau foarte mult. In continuare pentru cine nu e din bucuresti si vrea sa doneze o suma cat de mica in contul: RO89 INGB 0000 9999 0110 1229, titular Stefan Niculae. iar pentru cei care-s in strainatate folositi contul de paypal din film: catalin.oprea@gmail.com.

Multumim mult pentru tot like-uri si share-urile sunt binevenite in ideea in care vad si alti oameni ca niste oameni simpli, ca noi, au reusit sa-i schimbe iarna si nu numai, unui alt om, ca noi, toti” Sursa:  - via Stefan Niculae

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos