Flashmob Bucuresti – Boicotarea circului Gärtner: “Sunt ai mei! Eu sunt proprietarul! Daca vreau, maine ii impusc, maine ii impusc!” (Foto/Video)

Posted by
|

Stim, din nefericire, ca in lumea aceasta traiesc milioane de fiinte, atat oameni, cat si animale, care sunt vazute drept proprietati personale si nu dispun de dreptul fundamental la libertate. La protestul de duminica, dupa minute in sir in care a incercat sa ne convinga cat de mult isi iubeste elefantii, patronul circului Gärtner, cel mai crud dresor de elefanti din Europa, a spus ceva ce n-as fi vrut sa aud vreodata, desi stiam cu totii care este realitatea: “Sunt ai mei! Eu sunt proprietarul! Daca vreau, maine ii impusc, maine ii impusc!” In filmarea Andrei Dadau il puteti asculta si vedea pe patronul circului care este interzis in multe tari din Europa, din cauza cruzimii cu care sunt dresate animalele: © Andreea Balaurea

© andreea balaurea

Patronul circului Gärtner, in secundele in care face declaratia socanta, dupa ce initial ne spusese cat de mult tine la elefantii pe care-i dreseaza: “Sunt ai mei! Eu sunt proprietarul! Daca vreau, maine ii impusc, maine ii impusc!”

© andreea balaurea Patronul circului Gärtner, pozand alaturi de noi, incercand sa simuleze o iubire declarativa pentru animale, pentru ca la sfarsit sa scoata porumbelul cu privire la elefantii pe care-i dreseaza: “Sunt ai mei! Eu sunt proprietarul! Daca vreau, maine ii impusc, maine ii impusc!”

NOTA M.o.V. - Trec zilnic prin zona respectiva si am vazut elefantii cand erau mutati dintr-un cort in circ, se vedea pe fata lor o tristete provenita dintr-un tratament acerb. Omul, singura fiinta care are impresia ca totul i se cuvine, ca poate cumpara si face ce doreste cu alte vieti, fie ele cat de fragile si intelepte. Cea mai dominanta creatura, o greseala a sentimentului. Astia nu se gandesc ca elefantii daca ar vrea le-ar trage cate-un picior in mecla si gata? Iata cateva fotografii de pe internet :

Macar de-ar apasa mai tare! Si  video:

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos