Un tanar adolescent da in judecata trupa “Parazitii” pentru ca i-au spart timpanele si acuza clubul Colectiv

Posted by
|

Un tanar cu varsta de 20 de ani, pe numele sau Amfalus Iștenem, a chemat in instanta judecatoreasca trupa “Parazitii” dupa ce a ajuns in patul de spital dupa concert, fiind prea beat ca sa mai stie cum se ajunge acasa.

“-Mi-au spart urechile, sunt super-tari, au rupt scena!” – relateaza doctorii ca ar fi spus tanarul Amfalus

“-Trupa Parazitii a concertat aseara in club Colectiv intr-o stare incendiara, am sunat sa-i anunt si pe pompieri!” - ne dezvaluie adolescentul.

Nici Colectiv nu scapa de acuzele avocatului tanarului Amfalus Iștenem, invocand in instanta faptul ca “nu ar fi ajuns sa-i sparga trupa Parazitii urechile daca nu era clubul Colectiv atat de misto!” 

 

In cazul in care va castiga procesul, clauza adolescentului este una brutala, rareori intalnita in zilele moderne ale societatii noastre:

“-Voi cumpara toate albumele lor in viitor!”

Tanarul a avut de suferit si in familie datorita versurilor cu continut explicit, dupa ce s-a decis sa injure garda pe strada, in loc sa-i pupe-n cur, toate acestea de fata cu mama lui care l-a urecheat instantaneu:

“-Nu stiu ce sa ma fac cu el, eu nu l-am dresat asa! Nu mai doreste sa preia invataturile comuniste pe care le-am prins si eu! Gandeste singur, a inceput sa citeasca, sa nu mai suporte sistemul, ce se intampla cu el?” 

Tot ce a avut de spus tanarul cand echipa noastra de reporteri l-au intervievat a fost:

“-Mi-au spart urechile!”

 

Conectăr, ingrijorat de situatia defavorizata a lui Amfalus si de circumstatele in care a ajuns, si-a oferit   ajutorul.

“-Imi doresc foarte mult sa aflu si eu metoda celor de la Parazitii, voi studia medicina precum fac toti din neamul meu, tiganii. Voi afla cauza acestei intamplari, indiferent ca-mi va lua zeci de ani de cercetare!”

 

 

 

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos