Standardizați-uniți sub flamura Educației Sexuale

Posted by
|

Când a introdus standardizarea în fabrica sa de mașini, Henry Ford a transformat radical procesul tehnologic și a revoluționat industria auto. Inovația lui Ford a fost folosită apoi, cu rezultate la fel de remarcabile, în cele mai diverse segmente ale activității umane. Nimeni nu s-a gândit s-o introducă în prima activitate a omului, sexul. Nici măcar genialul Ford.

La om și la sex s-au gândit primii (se putea altfel?) nobilii marxiști. Omul primitiv, victimă a Sistemului capitalist, trebuia degrabă reeducat și în această activitate. Marele filozof marxist Georg Lukacs, numit komisar al învățământului în republica bolsevică condusă de Bela Kun, a introdus în programa școlară orele de educație sexuală pentru copiii din clasele primare. Zeci și zeci de mii de ani, până la apariția statului marxist, omul făcuse sex fără a fi educat, or ideologia viitorului luminos trebuia să îndrepte greșeala aceasta. Neavând la dispoziție timpul și „materialul uman” necesar – proletarii unguri, părinții copiilor, fiind socați de inițiativa „pedagogică” a revoluționarului sexual marxist -, Georg Lukacs n-a mai apucat să standardizeze ceva în materie de sex și a fost nevoit să își ia tălpășița în Uniunea Sovietică.

Onoarea a revenit Centrului Federal – Regiunea Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, instituție de toată isprava care a elaborat în Germania, în A.D. 2010, documentul Standarde pentru Educația Sexuală în Europa. Câtiva ani mai târziu, în 2013, opera birocrației OMS a fost trimisă ministerelor Sănătății din țările europene spre a fi aplicată.

Nu sunt sigur dacă Ford ar fi mulțumit că „standardizarea” lui a cucerit un domeniu pe care nimeni nu l-ar fi bănuit, cu ceva vreme în urmă, standardizat vreodată, dar cu siguranță Georg Lukacs ar fi bucuros să afle că locul de „pedagog sexual al copiilor”, lăsat liber din cauza ticăloșilor anticomuniști, este ocupat acum de o organizație mondială așa-zis „a sănătății”. Totuși, nu e exclus să fie uimit să vadă unde s-a ajuns. Dacă el recomanda începerea educației sexuale în clasele primare, experții OMS o recomandă încă de la creșă și grădiniță. „Experții” OMS susțin că încă de la 2-3 ani cei mici încep să se masturbeze. Prin urmare, conform acelorași experți, este neapărat necesar ca educația sexuală și „educația de gen” să înceapă încă de atunci.

Educația „de gen” se practică déjà în grădinițele „neutre”, unde băiețeii sunt îndemnați de către educatori să se joace cu păpușile, iar fetițele cu mașini, săbii și pistoale. Liberi, departe de teroarea statului patriarhal, copilașii își descoperă astfel„identitatea de gen”.

Conform procedurilor standardizate de OMS, la creșe și gradinițe cei mici vor învăța să-și descopere propriul trup și organele genitale prin atingeri repetate. Până la 4 ani, vor afla că plăcerea provenind din apropierea fizică este un lucru normal în viața fiecăruia, fiind prin excelență expresia dragostei și a compasiunii. Pentru copiii între 6 și 9 ani OMS a standardizat cursurile unde se învață despre penetrare, pregătind astfel o trecere ușoară spre ciclul primar de 9-12 ani.

Abia atunci va fi predată „teoria de gen”: diferențele între „identitatea de gen” și sexul biologic, precum și „orientarea de gen”. Elevii vor afla totul despre sexul anal, oral și orgasm și cât de importantă este „deschiderea” către toate tipurile de orientare sexuală. Ferească Georg Lukacs să creadă că sunt limitați la banala heterosexualitate! Dar copiii cresc.

Noua educație.Noua educație.

Între 12 și 15 ani vor continua cu analul, oralul și orgasmul, ba chiar vor aprofunda și „diferențele de gen”„identitatea de gen”și orientarea sexuală, mărturisindu-și deschis, înclinația sexuală și homosexualitatea. Firește, nu vor fi neglijate cursurile despre importanța contracepției și a avortului. E important ca tinerele generații „să știe” că avortul este o simplă exercitare a suveranității asupra propriului corp și nicidecum o dramă în urma căreia o ființă umană piere.

Rezumat: descoperirea organelor genitale și masturbare, între 1 și 4 ani; penetrare, între 6 și 9 ani; oral, anal, și deschidere către toate tipurile de sex, între 9 și 12 ani; contracepție și avort, între 12 și 15 ani.

Pedepse penale? Nu. Fantasmele erotice ale vestitului pedofil-sexolog Alfred Kinsley? Nu, doamnelor și domnilor, doar „standardele de educație sexuală” pentru copii, concepute de Organizația Mondială a Sănătății. Sunt numai potrivite pentru modelarea copiilor dvs. Ce-i drept, dacă ar mai trăi, degeneratul Alfred Kinsley ar juisa precoce, marxist-anarhistul Herbert Marcuse ar putea crede că himera lumii reduse la sex a devenit realitate.

Îngrijorate de posibilitatea ca preșcolarii să se masturbeze empiric, cei aflați la vârsta abecedarului să nu afle la timp cum se face o penetrare ca lumea, iar ăia mai răsăriții să neglijeze importanța sexului anal, oral și al orientării de “gen”, unele guverne europene au trecut déjà la treabă.

Guvernul socialist polonez a tradus documentul OMS și l-a distribuit în școlile publice încă din primăvara trecută, iar popularii spanioli,„de dreapta”, l-au predat educatorilor sexuali încă de la începerea noului an școlar. În Elveția, campania de educație sexuală va începe anul acesta. Oficiul Federal al Sănătății Publice și Ministerul Învățământului urmăresc ca orele de educație sexuală să fie obligatorii pentru copiii din grădinițe și școli. Se vor bucura précis. Vor primi jucării SEXBOX, cutii magice conținând penisuri și vagin (Penisurile sunt din lemn, vaginele nu), și benzi desenate cu fetițe care se masturbează și băieței care trag cu ochiul pe fereastră când părinții fac sex. Școala te face om!

Educatie sexuala 1 Statul elvețian este preocupat să le ofere copiilor cunoștiințele, aptitudinile, capacitățile și valorile de care au nevoie pentru a-și manifesta plenar sexualitatea, pentru a obține mai ușor singura plăcere la care merită să vizezi, pentru care merită să trăiești, cea sexuală. El, Statul, are grijă de copiii săi, deși familiile elvețiene nu i-au cerut-o. În înțelepciunea Sa, Statul a hotărât că „Școala vine în sprijinul familiei pentru educația sexuală a copiilor”.

În Germania doamnei Angela Merkel, copiii trebuie să participe la orele de educație sexuală. Ei trebuie să-și descopere sexualitatea și să se bucure de ea. Deși cursurile de „sex social” sau „gender” sunt obligatorii, copiii care vor absenta nu vor păți nimic. Părinții, da. Vor plăti o amendă, iar dacă refuză, o vor schimba cu 40 de zile de închisoare. În pușcărie, în cazul când nu au făcut-o între timp, îsi pot schimba și orientarea sexuală. Au numai avantaje. Cu toate acestea, asociația contrarevoluționară și retrogradă numită Besorgte Eltern („Părinți îngrijorați”) acuză „gender”-ul că ar fi „un instrument de putere politic pentru distrugerea și destructurarea societății occidentale”. Niște reacționari!

Pentru că experții OMS nu sunt pedofili – după cum se știe, pedofili pot fi doar preoții catolici -, creștin-democrații germani sunt hotărâți să pună în aplicare cu orice preț, standardele de sănătate sexuală pentru copii. Își abandonează ce a mai rămas din amărâta lor doctrină de centru-dreapta și își încalcă până și constituția federală. Social-democrații și ecologiștii, cu o istorie îndelungată a pedofiliei, îi susțin în acțiunile lor progresiste. Sănătatea și plăcerea copiilor înainte de toate!

Teoria de gen 1De la ora de educație sexuală nu puteau lipsi tocmai socialiștii francezi. Acum că au terminat destructurarea totală a legilor ce se refereau la familia și la căsătoria tradițională, se pot ocupa liniștiți și de sexul cu copiii. De la masturbare, prin anal la teoria gender. Numai oral. Nu chiar de la creșă și grădiniță, „valorile republicii franceze” nu sunt încă atât de progresiste. De la 6 ani.

Ministru Educației (Sexuale?) Naționale, Vincent Peillon, care a avut o copilărie nefericită, fiind nevoit să învețe să se masturbeze singur, în absența sfaturilor unui educator sexual, declară că refuză total „teoria de gen”. N-am aflat dacă tot singur a învațat să mintă. În octombrie 2012, tov. Peillon a inițiat un grup de lucru care să implementeze „educația sexuală în mediul școlar” și intervenția asociațiilor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual) în interiorul școlilor. În ianuarie 2013 a cerut printr-o circulară directorilor de școli să se bazeze pe tineri în ceea ce privește schimbarea mentalității asupra „identității de gen”. În timpul acesta, în școlile primare, Cei 3 muschetari au fost înlocuiți cu Tata poartă rochie și Noua rochie a lui Bill. Conform „valorilor republicii franceze”.

Îl susține doamna (domnul?) Najat Vallaud Belkacem, ministru pentru drepturile femeilor, care promovează, după celebrul model suedez al sinuciderii societale, grădinițele „neutre”. Noroc că senatoarea socialistă Laurence Rossignol îi desteaptă și pe cei mai încuiați, chiar pe France 2 : „Copiii nu aparțin părinților lor, ei aparțin Statului”. Ciudat, asta spunea și Hitler. Nu, Hitler n-a fost socialist, ci național-socialist. Un monstru, dar Laurence este o privighetoare (rossignol), așa că nu putem bănui că ar fi nazistă.

Cei așteaptă pe prostovanii ăia care încă se mai cred părinții copiilor? Ei nu vor fi încă arestați, deși absenteismul la orele de educație sexuală a ajuns la 20%. Pe 29 ianuarie, Peillon a trimis o scrisoare tuturor directorilor din învățământul francez. Oficialul francez avertizează că școala este atacată în fundamentele sale și este importantă reafirmarea valorilor republicane cu fermitate și pedagogie.

Nota bene: cei care atacă școala franceză și valorile republicii nu sunt guvernanții, ci părinții. Nu toți. Numai „extremiștii de dreapta”„integriștii religioși”, „naționaliștii” și „antirepublicanii”, după cum îi caracterizează minunatul și progresistul Le Monde, icoana gândirii de stânga franceze. „Dușmanii poporului”, așa li s-a spus în altă parte și în alte vremuri. Și restul? Restul s-au transformat în materialul uman pe care și l-ar fi dorit Georg Lukacs.

În concluzie, socialiștii, social-democrații, verzii, popularii și creștin-democrații, s-au unit în cuget, dar mai ales în simțuri, stimulați de „grija față de copii”, sub flamura eliberării sexuale. Și ei au fost standardizați. Mă bucur! Dacă unii și-au pierdut orientarea politică, putem fi mulțumiți că și-au găsit cu totii, în sfârșit, orientarea sexuală.

Sursa:

________________________________
Societatea Tolkien din România | Romanian Tolkien Society

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos