Un “asasin în lege” în coasta lui Iohannis, pe axa Moscova-Chişinău-Bucureşti. Despre fugitivul FSB Renato Usatîi şi cumnatul său, Michael Schmidt, patronul Auto Bavaria, gazdă generoasă şi finanţator al actualului preşedinte ales al României. FOTO/ DOC/ VIDEO

Posted by
|

Politica

BURSA 05.12.2014
VICTOR RONCEA

Media vorbeşte zilele acestea de un interes rusesc în România, prezentând o listă cu persoane, grupată pe ţări, pe care ideologul rus Alexander Dughin le-ar avea în vedere pentru crearea unui cerc de influenţă pro-rus. Pe lista privind România, apar personaje de prim rang ale vieţii politice, precum Ion Iliescu şi Adrian Năstase, dar şi conducători ai unor universităţi, scriitori şi intelectuali.
Victor Roncea, autorul articolului de mai jos, se află pe această listă cu menţiunea: “pe unele chestiuni poate avea poziţii incomode, nu e filorus”. Într-o postare pe blogul său, jurnalistul susţine că este onorat să fie pe această listă.
În articolul de mai jos, Victor Roncea dezvăluie fapte legate de interesul rusesc în România, ceea ce face ca articolul să fie cu atât mai interesant. (M)

Ea: are 31 de ani.
O cheamă Veronica şi a fost angajată a Lukoil – România.
Este sora unui fugitiv din Republica Moldova, deconspirat ca agent FSB în cadrul unei investigaţii RISE Project: Renato Usatîi, fost candidat – interzis – la alegerile parlamentare tocmai încheiate peste Prut.
În campania electorală prezidenţială din România, tânăra de 31 de ani l-a găzduit pe Klaus Werner Iohannis în locuinţa sa din Bulevardul Primăverii nr. 33, apt. 1, unde, potrivit actelor de rezidenţă în ţara noastră, îşi are domiciliul (doc).

Monitorul Oficial Schmidt Veronica Usatii Renato Iohannis Str Primaverii 33

Integral în Ziarul BURSA

TRAILER:

MAI JOS AVETI INTEGRAL FILMUL DOCUMENTAR “ASASIN IN LEGE”

via RISE PROJECT

Iohannis - Usatii - Schmidt - BMW - Rolls Royce - FSB KGB Moldova

Sursa: http://roncea.ro/

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos