Expozitia de Fotografie “Demascati” – by Alexandra Crisbasan

Posted by
|

Beraria H

“Tu cine ai fost inainte sa iti fie spus cine ar trebui sa fii?” – este intrebarea pe care ne-o propune artista in cadrul unui vernisaj unic, spectaculos si revolutionar.
Alexandra are 17 ani si este eleva la liceul Tonitza din Bucuresti, sectia de grafica. Proiectul “Demascati” este cea de-a treia expozitie a Alexandrei si a luat nastere din credinta artistei ca mastile pe care le purtam in viata de zi cu zi ajunga sa devina, intr-un final, parte din noi.
Alexandra a facut parte din mai multe proiecte, printre care “Myself” de Radu Badoiu si, de asemenea, a aparut in nr. 13 al revistei Mobiography din UK.
“Am multe planuri pentru viitor, fotografia nu este singura cale pe care vreau sa merg, doar ca momentan este cea care ma dezvaluie, descrie si prin care ma pot exprima cel mai bine” – spune artista.

Beraria H are onoarea sa gazduiasca vernisajul de fotografie al Alexandrei Crisbășan duminica, 7 decembrie, incepand cu ora 19:00. Asa ca va invitam sa descoperim impreuna vernisajul “Demascati” si sa avem parte de o seara inedita si artistica.

Facebook Event - 7 Decembrie , orele 19:00

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos