Canadienii mineresc, de ce hipsterii nu petuiesc?

Posted by
|

Autorităţile de mediu anunţă că s-a deschis şantierul minier în zona Certej, pentru exploatarea zăcămintelor de aur şi de argint. Comisarii GNM – CJ Hunedoara au constatat că societatea în cauză a început execuţia unor lucrări în cadrul obiectivului ‘Organizare de şantier – iazuri de decantare steril de flotaţie şi iaz de decantare steril de cianuraţie’, respectiv: decaparea stratului vegetal (circa 16.000 metri cubi) pe o suprafaţă de opt hectare, depus în halda temporară de sol vegetal aliată în vecinătatea organizării de şantier, lucrări de terasamente (excavaţii şi umpluturi) prevăzute în documentaţiile tehnice, realizarea şanţurilor de scurgere a apelor pluviale pentru protecţia lucrărilor prevăzute în documentaţie, pe o lungime de circa 1.700 de metri, respectiv realizarea drumurilor industriale de acces în interiorul platformei, anunţă Agerpres.

Fac acest anunţ important pentru ţara hipsterilor, căzuţi în necazul lipsei de dirijori pentru concertul de percuţie al peturilor. Dar unde sunt salvatorii? Vă mai amintiţi cum răsuna anul trecut rărunchiul huntei #unitisalvam? “Uniţi salvăm Roşia Montană!”Alina Mungiu-Pippidi, prinsă cu pulanul electoral al lui Iohannis şi Mircea Toma fără cash-flow la uăciuală cum să mai lupte, cine să mai ducă oiştea-n gard?

Un mic amănunt.  Firma care a început lucrările la Certej e tot canadiană:  Eldorado Gold Corporation, numai că ea nu este râvnită de miliardarul maghiar George Soros.

Nu mai scoate bătrânul miliardar banii de scos hipsterii în stradă, cât năcaz!

Sursa: Marius Ghilezan

Taguri: , , , , ,

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos