Targul de toamna de la Hanul Manuc

Posted by
|

Targurile Excelsior

Facebook Event

26-28 septembrie

Intre orele 12-20

Toamna se numara cele mai frumoase creatii contemporane romanesti la Hanul Manuc! Vor fi mii! Mii de obiecte lucrate cu imaginatie, cu pricepere si cu mult suflet pentru voi: rochii pentru doamne si fetite, posete, bijuterii si podoabe, obiecte decorative handmade, cosmetice bio, papioane si cravate, bretele si butoni, jucarii, dulciuri rafinate, vinuri fine, tricouri, esarfe, ii, picture, icoane, orgonite…toate aduse de producatori si artisti romani veniti din toate colturile tarii.

Intre 26 si 28 septembrie, de la ora 12 la 20, onorati cu prezenta voastra acest eveniment si incurajati cu admiratie manifestata direct si nu prin intermediul internetului, producatorii romani de minunatii. Nu veti gasi nicaieri daruri mai frumoase pentru cei dragi, creatii facute exact pe gustul vostru, la comanda, oameni mai incantati sa va recomande obiecte care poarta in ele si o valoare autentica si o poveste interesanta. Va fi o sarbatoare a talentului si a firescului din noi. Ne vom cunoaste, ne vom admira reciproc, ne vom indragi, bucurandu-ne de obiecte originale, de gusturi rafinate si de o ambianta incantatoare la Hanul Manuc.

Tombola cu premiu in valoare de 150 de lei, la alegere, de la expozantul preferat, iti va da sansa sa castigi cel mai frumos dar pe care ti l-ai dorit  din acest targ. Urmareste si concursul nostru de pe facebook, care se actualizeza zilnic,  unde nu trebuie decat sa iti alegi premiul dorit dintre cele expuse si sa vii primul la Targul de toamna de la Hanul Manuc pentru a-l primi.

Parteneri media: B24FUN, Radio ZU, ele.ro, eva.ro, divahair.ro, mayra.ro, egirl.ro.

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos