Cedry2k – Lansare “Identitate” Video – Pregatiti pentru ,,Sfintii Inchisorilor” pe 12 octombrie?

Posted by
|

 - intrare: 25 RON
- cd EP ,,Sfintii Inchisorilor” 15 RON
- tricouri (fara alte info, deocamdata)

Facebook Event

Cum am inceput sa ascult Cedr2yk si de ce…


Intr-o lume plina de greutati si obstacole in viata, asemeni multor altora treceam printr-o perioada a maturizarii destul de complicata si ingandurata, anume perioada in care trebuia sa inteleg lumea si sa-mi asez in minte si suflet cateva principii solide pe care sa ma bazez. Intr-una dintre aceste etape, apare momentul in care te poti simti singur pe lume, frustrat ca nimeni nu te intelege si ca toti sunt la fel de roboti, nestiind insa ce ma asteapta: un univers plin de oameni care gandesc si percep lucrurile la fel ca si mine, un univers plin de Cedry2k-i. Probabil mai multi oameni au avut aceeasi traire cand au ascultat prima oara muzica sa, o regasire, un impuls care sa-ti aminteasca mereu cine esti si o simtire ce te tine tare pe propriile tale picioare. Un fenomen care apare destul de rar in timp, un fenomen ce trebuie apreciat si inteles pe deplin din toata inima!

                                                       (Sursa Foto – Vlad Ciutacu UZR)

Scurta Recenzie:

Ce fel de univers mental si colectiv s-a creat acolo unde si-a lasat urma Cedry2k? …pai sa va povestesc drept exemplu cateva scurte intamplari ce mi le amintesc de la concert:

-Primul lucru interesant care mi s-a intamplat a fost cand m-am dat intr-un loc mai retras sa-mi torn un paharel de vin natural,  fiind in club stiam ca nu prea am voie sa procedez astfel dar neavand la bar vin de tara mi-am permis sa trec putin peste reguli… Incercam totusi sa nu ma vada cineva, gandindu-ma sa nu ma critice vreun ochi orb, un tip ma observa insa, asa ca nu m-am putut abtine sa-l intreb daca doreste sa guste, ma intreaba “Ce e?”, ii raspund “Vin sanatos”, cu o privire pofticioasa degusta si isi da jos ghiozdanul, ” Vrei niste nuci?”. Parea un rucsac plin cu bagaje “Vii de la munte?” il intreb, “Da, tocmai ce-am escaladat Fagarasiul si-am trecut doar sa-mi fac un dus undeva apoi am venit aici, iar nucile sunt de acolo”. Mi se pare corect, troc. Ne-am mai intalnit inca odata peste catva timp tot acolo in aceleasi circumstante, schimb pe schimb intre doi oameni naturisti.

-A doua intamplare a fost discutia cu o prietena, nestiind prea multe lucruri despre ea pana atunci a povestit ceva care mi-a schimbat putin gandirea si viziunea. N-am sa-i spun numele deoarece (…) din pricina unor probleme familiale a trait intr-un orfelinat multi ani, acum munceste si isi sustine parintii cum poate, viata grea… insa este prezenta la toate concertele de rap din Bucuresti asa ca am intrebat-o cum reuseste, mi-a raspuns ca, mai demult, Deliric si Doc au avut ideea sa-i ofere intrare libera la toate concertele lor si asa a inceput, lucru care mi-a schimbat total parerea despre ei, in sensul bun. Tot ea mi-a spus “Imi place cel mai mult muzica rap, are mesaj. Ei sunt pentru mine ca o familie, eu cand vin la concert, nu vin doar la un concert, ci vin ca si acasa”…asa si este primita de catre artisti, foarte frumos.

-Inca o secventa pe care am observat-o cu coada ochiului, trecand printre doi baieti care tocmai se impingeau gata-gata sa se bata, m-am oprit langa si l-am auzit pe Robert Drogatu’ cum le-a zis simplu “Frate, ce e asta? Din respect pentru Cedry2k, incetati va rog.” facandu-le gestul degetului spre obraz. Instant cei doi si-au schimbat privirile crunte si pline de orgoliu, au constientizat unde sunt si ca nu-i ajuta cu nimic o bataie, si-au dat mana si peste putin timp i-am vazut iarasi cum vorbeau, probabil lamurindu-si problemele astfel.

Aceasta-i lumea care s-a adunat la un loc pentru ca se aseamana, ca-n proverb, din aceste mici povestiri ne putem da seama ce fel de nucleu s-a format, un univers plin de oameni care se respecta unii pe altii, sunt uniti prin gandire si suflet, acolo unde este cazul, o familie ce s-a reunit odata cu muzica ca sa-si ridice unul altuia moralul, sa se sustina ca un intreg. Ca sa inchid cu bine aceste ganduri personale pe care ma bucur ca ati avut rabdarea sa le cititi, astept sa vad urmatoarea metoda prin care Cedry2k va continua lupta, sau pacea. Observasem ca in timpul concertului purta un prosop alaturi, in caz ca vei apuca sa vezi aceste cuvinte : “Cedry2k, nu arunca prosopul!” 

UPDATE 15 septembrie 2014

- A revenit cu forte noi! 

Articol scris de:  Roncea Felix.

Multumesc pentru rabdare, acum va invit sa vizionati, sper eu, cea mai buna inregistrare video de la concert, s-a lucrat destul de mult pentru ea:

Prima Parte:

Cedry2k – Lansare “Identitate” (part1) de bindiribli

Partea a doua:


Cedry2k – Lansare “Identitate” (part2) de bindiribli

Pregatiti pentru 12 octombrie in Silver Church?

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos