UniVers InVers – Seara de „Poezie pentru suflete albastre”

Posted by
|
 

la copac

După seara experimentală dedicată lui Nichita Stănescu, unde l-am avut ca invitat pe artistul plastic Mircia Dumitrescu, Univers InVers se transformă într-o șezătoare multimedia interactivă ce se va susține joia La Copac. O seară de UniVers InVers înseamnă o seară de poezie, imagine, muzică și magie unde cuvintele, sentimentele și timpul prind altă formă, alt sens, altă energie, ce se transformă în binecuvântate momente de a FI și TRĂI împreună sub semnul Frumuseții.

Invitații serii de joi cu tema „Poezie pentru suflete albastre” sunt: -Alexandra Muşa -Andrei V. Ciopec -Roncea Felix -Roxana Ușurelu -Livia Ștefan (lista este deschisă pentru urmatoarea sesiune, contact: bindiribli@gmail.com)

De data aceasta suntem puțin mai bine organizați, asta însemnând că data trecută : – au venit mai mulți oameni decât ne așteptam, așa că am rearanjat locul pentru a fi disponibile locuri de șezut pentru toată lumea – câțiva oameni au decis să plece din cauza fumului, așa că vă vom ruga din respect pentru artiști și public să minimalizăm obisnuința fumatului cat timp se recita, ca să existe o atmosferă placută pentru toată lumea. Vom avea și o surpriză bahică, curat organică.

Astfel, vă așteptăm joi seara de la orele 19.30 pe str. Pitar Moș. nr 23 în hanul „La Copac” pentru o seară magică!

Parteneri: -Ziaristi Online -Tara din Inima mea -M.o.V. -Basarabii -La Copac

Multumim pentru ajutor -Camera video: Bogdan -Muzica: Amir Heidarkhodaee -Vizual: Petrea Ciortan

(Incepem in jurul orelor 19.45)

Fb event aici:

 https://www.facebook.com/events/188786644639756/?ref=22

Sari la bara de unelte

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos