Steaua fara nume – Teatru

Posted by
|

Steaua fara nume
Duminica, 30 Noiembrie
Ora 19:00

Teatrul Elisabeta - Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45 - 0727 703 703

,,Steaua fara nume” este o comedie romantica savuroasa, pe care actorii Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar o recreeaza la fiecare spectacol cu pasiune, cu umor, cu prospetime si inteligenta.

Marin Miroiu, un profesor de matematici si cosmografie dintr-un orasel de provincie, descopera o stea. Acesta cumpara de la Bucuresti o carte foarte veche si destul de scumpa, un atlas ceresc care ii poate certifica ca el este cel care a descoperit steaua si nimeni altul inaintea sa.
In dupa-amiaza cu pricina, profesorul vine la gara sa ridice mult asteptata carte! Tot in aceeasi seara coboara in gara mica si afumata – fara voia ei – o necunoscuta fara bilet. Profesorul se ofera sa o ajute, propunandu-i sa innopteze in casa lui pana a doua zi – zi de leafa! – cand i-ar fi oferit banii necesari pentru a cumpara un bilet de tren spre Bucuresti. Necunoscuta accepta si totul capata dimensiunea povestilor hollywoodiene: cei doi se indragostesc si petrec o noapte impreuna.

A doua zi, un barbat elegant bate la usa lui Miroiu. Este Grig, iubitul bogat al Monei… Ceruta de nevasta de catre Marin, Mona face o alegere care va schimba destinul protagonistilor nostri. Va asteptam sa descoperiti alaturi de noi deznodamantul acestei povesti!
Pret bilet: 25 lei / 35 lei (in functie de locul ales in sala de spectacol)

Rezervari si informatii: 0727.703.703

Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta si online pewww.bilet.ro

Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa accesati www.teatrul-elisabeta.ro

Facebook event

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos