Concert Caritabil: Coma (light) | Basska | Costa del Dub | Agora

Posted by
|

Bărboșii din „Beard Brothers” au început cu dreptul o nouă campanie umanitară: “Beard On! For Eduard”, care se adresează lui Eduard Tudurache, un băiețel de 6 ani, diagnosticat cu Sarcom Ewing, o tumoare osoasă agresivă.

Eduard necesită două operații în Germania, care costă 20.100, respectiv 6.000 de euro. Suma pentru prima operație a fost strânsă deja de familia lui Eduard, bărboșii vrând să pună umărul și la adunarea banilor pentru cea de-a doua operație. Mai multe despre Eduard se pot afla de pe blogul său, http://curajosuleduard.wordpress.com/.
Pentru început, bărboșii clujeni s-au ras în cap în solidaritate cu Eduard. Întreaga “operațiune” poate fi văzută aici –

Povestea lui Eduard
La cei șase ani ai săi, micuțul Eduard s-a trezit că trebuie să lupte pentru a duce mai departe viața sa obișnuită. Pasionat de karate Aikido, de înot și de studiul pianului, el e nevoit să treacă prin două intervenții chirurgicale pentru a reuși să ducă din nou o viață normală. Fiind diagnosticat cu o tumoare osoasă foarte agresivă, Sarcom Ewing, Eduard trece printr-un tratament greu ce necesită 14 ședințe de chimioterapie și două operații în Germania. Povestea sa poate fi citită pe blogul propriu,www.curajosuleduard.wordpress.com. Organizația “Beard Brothers” se află la cea de-a treia campanie umanitară pe care o organizează în cele cinci luni de existență, fiind emoționați de povestea lui Eduard.

Line-up:

Coma ( light) - https://www.fb.com/comaband
Basska
Costa Del Dubhttps://www.fb.com/costadeldub
Agorahttps://www.fb.com/trupaagora

Open Doors: 21:00
Donatie: 20 lei

Pe baza donatiei primesti un shot de Schwartzhog!

Fb Event Hosted by Colectiv and Beard Brothers - 

Concert Caritabil: Coma (light) | Basska | Costa del Dub | Agora

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos