Soferul autobuzului i-a inchis usa in nas si l-a lasat in statie. Un motociclist a vazut totul si iata ce a urmat. VIDEO

Posted by
|

O fapta buna din Romania a ajuns in toata lumea, dupa ce inregistrarea publicata de un motociclist brasovean pe Trafictube.ro a fost preluata de Buzzfeed.

Povestea e simpla si pozitiva. In Vinerea Mare, motociclistul vede cum un domn alearga disperat dupa un autobuz pe care nu il mai prinde. Totul se intampla in Brasov.

Impresionat de efortul omului, dar si de modul in care soferul de autobuz i-a inchis usa in fata, ii ofera o plimbare cu motocicleta pana la urmatoarea statie. Cei doi reusesc sa ajunga din urma autobuzul, care pleaca din nou inainte de a-si lua si pasagerul. Scena se repeta, doar ca de aceasta data, motociclistul depaseste autobuzul, il atentioneaza si cu ajutorul claxonului si se asigura ca pasagerul nu-l mai pierde si a treia oara.

Imaginile au fost publicate initial pe Trafictube.ro, dar clipul s-a viralizat rapid si a ajuns inclusiv pe prima pagina a Buzzfeed. Din pacate insa, undeva s-a pierdut informatia ca vorbim de Romania si fapta buna a fost atribuita unui rus.

Sursa - http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/soferul-autobuzului-i-a-inchis-usa-in-nas-si-l-a-lasat-in-statie-un-motociclist-a-vazut-totul-si-iata-ce-a-urmat-video.html

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos