INREDIBIL! FENOMEN UNIC: In Decembrie Pamantul va putea fi vizibil pe cer de pe Pamant cu ochiul liber

Posted by
|

Fenomen unic in lume! In luna Decembrie pe cer se va intampla o minune, pamantul va putea fi vizibil de pe pamant! Cercetatorii britanici relateaza ca acest fenomen va provoca intrarea Terrei intr-o noua dimensiune interstelara.

Dupa indelungate studii, calculele astronomilor estimeaza cu exactitate posibila data sigura in care vom putea viziona acest fenomen, data exacta fiind pe 23 Decembrie, aproximativ.

hahassss

Dr. Star Enterprise de la Institutul de Fenimologie Galaxiana declara urmatoarele:

“-Timp de 48 de ore va fi posibila vizionarea unui fenomen miraculos pe cer, vom putea vedea pamantul de pe pamant, acest fenomen se va mai repeta urmatoarea data abia in anul 20.312, dupa calculele noastre!”

Institutul de Fenimologie Galaxiana face cercetari in privinta acestei intamplari de peste 192 de ani, incercand sa determine factorii din pricina caruia se petrece. Desi obstructionati de influenta sceptica a mediei si presei internationale, institutul a primit in continuare fonduri NASA pentru cercetari. Conspirationistii tind sa creada ca institutul de Fenimologie Galaxiana nu este decat un instrument al Noii Ordini Mondiale care doreste promovarea serialului Fringe printr-o metoda Hollywoodiana noua, teoria conspiratiei fiind ca in spatiu se va instala o oglinda uriasa menita sa reflecte imaginea pamantului. Aceasta teorie este dezbatuta la cele mai tari televiziuni internationale zilnic!

Dr. Star Enterprise: “-Nu fiti nebuni! Eu nu m-am mai uitat in oglinda de peste 10 ani, de ce as face-o acum? Evenimentul va putea fi vizionat live prin toti satelitii disponibili!”

Prof. Oreste Teodorescu declara:

“-Nu sunt uimit de aceasta intamplare, intr-o practica reiki din tabara noastra, in Vama Veche, am avut o revelatie revelatorie revelata printr-o revelatie vizuala in care-am avut o viziune a viziunii unui clar-vizionar cu care m-am conectat telepatic printr-o telepatie conexionata pe frecventa 961.1 MHz, revelandu-mi-se viitorul. Masoneria cunostea urmarea fenomenului inca din anii 873 i.H., iar dacii au inscriptionat-o codat la Sarmisegetuza, nu inteleg de ce ne ascundem dupa urechi! Este sansa noastra de a produce o schimbare in lume, sunt alaturi de tinerii frumosi care sper sa mediteze in ziua respectiva la o lume mult mai pozitiva! Noi vom viziona de pe plaja Molotov Vama Veche!”

 

 Horoscop Urania sustine ca datorita acestui fenomen UNIC in lume, vazut doar de pe pamant, este posibil sa apara o a 13-a zodie:

“- Astrologii sunt ingrijorati de fenomen! Ne va da peste cap horoscopul! De la anul vom avea 13 zodii, va aparea una noua, anume zodia Boului. Ne va fi foarte greu sa calculam si descifram viitorul acestei zodii!”

Declaratii care se contrazic total cu ceea ce sustine Doamna Stela:

“-Da, va aparea a 13-a zodie in ziua in care se va vedea pamantul de pe pamant! Daca te uiti in jos, normal ca se vede pamantul!” – DECLARATII ULUITOARE!

 

Cercetatorii britanici foarte cunoscuti dar care nu au nume si primesc fonduri pentru studierea oricarui lucru nesemnificativ pe lume si plictisindu-se de moarte in laboratoare chiar cerceteaza si analizeaza pana si cele mai mari nimicuri sfatuiesc oamenii ca in luna Decembrie sa nu bea foarte mult alcool, sa-si faca provizii pentru un eventual posibil sfarsit al lumii.

DECLARATIE SHOK DE ULTIMA ORADRAGONU AK47:

“-Nu stiu, man, eu am vazut dintotdeauna pamantu si universu de pe pamant, nu-i ceva nou pentru mine, am patit-o inca de la primu’ trip!”

 Recomandam sa cititi si:

NASA descopera o planeta noua, acoperita toata cu marijuana

Mai multe modalitati de-a scapa de controlori plus cateva intamplari reale bonus (Ca-dou)

Un tanar adolescent da in judecata trupa “Parazitii” pentru ca i-au spart timpanele si acuza clubul Colectiv

 

 

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos