Clubul Taranului si ArtXpert prezinta: Expozitie de pictura Paul Hitter la Clubul Taranului din Bucuresti

Posted by
|

Curentul artistic „Expresionism Balcanic” – un mix exploziv intre cultura tipic balcanica, mituri si traditii, arta naiva, cultura rroma si expresionism pur – a implinit 5 ani si a fost serbat la Clubul Taranului din Bucuresti, Bd. Kiseleff nr 3, intrarea Monetariei printr-o expozitie de pictura semnata Paul Hitter si un concert sustinut de Nea Vasile si Taraful de la Marsa.

Expresionismul Balcanic a fost infiintat in 2010 de catre pictorul roman Paul Hitter, 32 de ani, absolvent al Academiei de Arte din Munchen (www.paulhitter.com). In acesti 5 ani, Expresionismul Balcanic a fost marcat prin expozitii si evenimente in orase precum: Los Angeles, Las Vegas, Milano, Munchen, Marsilia, Paris, Praga, Salt Lake City, Kiev si Bucuresti. Tablourile lui Paul Hitter au acompaniate de-a lungul timpului de muzica celor de la Gogol Bordello – trupa de anvergura mondiala –, artistei Rona Hartner sau de cantecele semnate de Taraful de la Marsa si Taraful Haiducilor.

Pictorul, cunoscut pentru stilul sau nonconformist, a vorbit despre pictura, sacrificiile pe care le face un artist si Expresionism Balcanic purtand pe cap o casca de miner – atragand atentia asupra mineriadelor ce s-au desfasurat acum 25 de ani in Romania. De asemenea, a facut promisiunea ca va serba 10 ani de Expresionim Balcanic tot in tara noastra.

Datorita succesului inregistrat, tablourile semnate Paul Hitter vor ramane expuse la Clubul Taranului din Bucuresti pana pe data de 26 iunie 2015.

 

Intrare expozitie: libera

Program: 11.00-24.00

Expozitie cu vanzare.

Pentru interviuri sau vizite ghidate chiar de pictor puteti da un replay acestui email ori suna la 0721.958.736

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos