Specialităţile jamaicane preferate de români: patty-urile şi supa de mango cu creveţi

Posted by
|

Bucureşti, 11 decembrie 2014 – Jamal, primul şi singurul serviciu de delivery din România cu preparatejamaicane,  este prezent de o lună de piaţa locală. Până acum, peste 800 de bucureşteni au încercatmâncarea jamaicană, iar cele mai solicitate au fost produsele tradiţionale de patiserie, numite patty-uri,şi reţeta exotică de supă de mango cu creveţi.Lansat la începutul lunii  noiembrie,  Jamal (www.jamalfood.ro) este un proiect antreprenorial unic peplan  local,  cu  capital  100%  românesc,  şi  acoperă  o  zonă  neexploatată  a  segmentului  de  livrări  dinBucureşti. Astfel, Jamal îşi propune să se impună pe piaţă ca un furnizor de referinţă printre bucătăriilecu specific internaţional. În acest scop, în prima lună de la lansare, Jamal şi-a mărit aria de livrare, pentrua  răspunde  solicitărilor  primite  din  tot  mai  multe  colţuri  ale  capitalei. În  plus,  începând  cu  lunadecembrie,  serviciul  de  delivery  şi-a  prelungit  programul  şi  sâmbăta,  livrând  preparate  autenticejamaicane celor care doresc să le încerce în weekend.

Facebook - JAMAL FOOD

Jamal - logo

“De la lansare şi până acum, Jamal s-a dezvoltat în mai multe direcţii, reuşind să răspundă cerinţelor totmai diverse venite din partea clienţilor. Iar acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vom pregăti pachete şioferte speciale, pentru a le oferi românilor şansa de a gusta specialităţile autentice gătite de jamaicanide Crăciun”, afirmă Cristina Norocel, Managing Partner Jamal.

În prima lună de activitate, peste 800 de bucureşteni au optat pentru preparatele autentice jamaicane laprânz şi cină. Conform statisticilor realizate de Jamal, cele mai comandate produse din meniu au fostpatty-urile, în special cele cu carne de vită, supa de mango cu creveţi şi pieptul de pui în sos curry. Deşicurry-ul este răspândit în multe ţări, mixul specific jamaican de curry este unic pe glob, având o nuanţăintensă de galben şi conţinând condimente specifice insulei.

Mai mult, în topul produselor comandate se află şi alte specialităţi, precum pâinea jamaicană cu lapte decocos, cartofii wedges în stil jamaican şi orezul cu fasole roşie, una dintre cele mai populare garnituriconsumate în Jamaica. Dintre deserturi, în topul livrărilor s-a aflat rum cake-ul, realizat de Jamal după oreţetă clasică jamaicană folosită în mod tradiţional la ceremonii sau de sărbători.

Din noiembrie, Jamal  şi-a  diversificat  meniul  cu  câteva  preparate  noi.  Pentru  vegetarieni,  Jamal  aintrodus în oferta sa sucul de morcovi şi patty-ul cu legume, care a devenit rapid unul dintre preferatelecelor care comandă. În plus, serviciul de delivery şi-a completat specialităţile din peşte cu fileul de cod cucreveţi picanţi.

Despre JamalJamal este o iniţiativă gastronomică unică în Romȃnia, fiind primul și singurul serviciude delivery ce oferă mâncare autentică jamaicană. Jamal este prezent în București, oferind o varietate depreparate culinare care redau aromele bucătăriei jamaicane, disponibile la www.jamalfood.ro. Bucătăriajamaicană este  unică  în  lume,  datorită  combinaţiilor  inedite  de condimente  şi  ingrediente,  și  are  otradiţie îndelungată, puternic influenţată de diversitatea coloniștilor stabiliți pe insulă.Jamal preia comenzi de luni până sâmbătă, până la ora 22:00, iar zona sa de livrare poate fi consultatăaici. Transportul comenzilor este gratuit în aria de livrare. Pentru mai multe informații  despre Jamal,puteţi accesa www.jamalfood.ro.

Contact: Diana Bucuroiu

Marketing & PR,

Jamaldiana@jamalfood.ro

0723.019.713

 Piept de pui marinat de sos jerk Supa de mango cu creveti

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos