CAMPANIE UMANITARĂ – “Daruiește, fii mai bun! Și tu poti fi Moș Crăciun” organizată de Primaria Municipiului București prin creart

Posted by
|

Aflat la cea de-a treia ediție, Bucharest Christmas Market, organizat de Primăria Capitalei, prin creart, reprezintă târgul oficial de Crăciun al Bucureștiului.

Evenimentul, organizat în Centrul Bucureștiului, în doua zone simbol ale Capitalei României – Piața Universității și Parcul Cișmigiu – în perioada 29 noiembrie – 28 decembrie 2014, se înscrie în rețeaua internaționala a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”.

În fiecare an, pe lângă componenta tradițională, reprezentată de cele o sută de căsuțe cu produse și obiecte de artă românești, Bucharest Christmas Market are și o importantă componentă socială.

Campanie umanitară

În cadrul târgului, anul acesta Campania “Daruiește, fii mai bun! Și tu poti fi Moș Crăciun” organizată de Primaria Municipiului București prin creart, se va desfășura în parteneriat cu Asociația SOS Satele Copiilor România.

Municipalitatea a pus la dispoziția Asociației SOS Satele Copiilor o căsuță la târgul de la Universitate, unde vizitatorii pot sprijini SOS Satele Copiilor România să ofere celor 240 de copii o familie unde aceștia cresc, se dezvoltă și se bucură de clipele frumoase ale copilariei.

Astfel, Municipalitatea, împreună cu partenerii sai, a editat o carte cu povești pentru copii, “Vrajă, vis, Valentina și-un dichis”, care va putea fi achiziționată de la căsuța SOS Satele Copiilor din cadrul târgului. Toate încasările rezultate din achiziționarea volumului vor fi donate asociației SOS Satele Copiilor, astfel încât 240 de copii și tineri să se bucure de Sărbători de Iarnă în familiile SOS.

Tot la căsuța SOS va fi amplasat “un brăduț al dorințelor” împodobit cu steluțe în care copiii i-au scris lui Moș Crăciun cei își doresc. Vizitatorii care vor să se implice, pot alege o steluță din brad și pot face o donație în beneficiul copiilor defavorizați din România.

Totodată, vizitatorii pot face donații de cărți și jucării, zilnic, până pe 24 decembrie 2014, la Casa lui Moș Crăciun, unde organizatorii au amenajat o urnă specială pentru campania umanitară.

Tu esti Moş Crăciunul lor! Alege să închei anul 2014 cu o faptă bună!

CreArT - PMB Primaria Generala A Capitalei - Bucuresti 555 - SOS Satele Copiilor Romania

Foto: Aurel Vîrlan - http://aurelvirlan.ro/

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos