EXCLUSIV! Migrantii ajunsi in Romania declara oficial: “Cerem autonomie in Tinutul Secuiesc!”

Posted by
|

Migrantii islamisti ajunsi in Romania declara ca vor solicita autonomie teritoriala in Tinutul Secuiesc! 

 Liderul migrantilor ISIS islamisti a relatat imediat dupa coborarea din vapor in portul Constanta ca sunt foarte incantati de buna-primire si sustinerea oamenilor carora le pasa cu adevarat, in special ONG-urilor finantate de George Soros, acelasi multi-miliardar care le-a platit si lor calatoria de mii de euro per individ:

“-Primul loc de refugiu in care ne vom instala este Tinutul Secuiesc! Suntem uimiti si incantati de sustinerea ONG-urilor care lupta pentru minoritati, pentru o lume mai buna, sunt singurii care au inteles scopul nostru de invadare a Europei, desi culmea, nu intelegem acest paradox, ONG-urile de obicei militeaza pentru egalitatea dintre sexe, avorturi,  homosexualitate si toate perversiunile omenirii, iar noi, islamistii, suntem impotriva acestor concepte, nu doar ca le combatem, dar suntem in stare sa si ucidem impotriva lor! De asemenea noi suntem si anti-semiti convinsi iar ei au colaborat dintotdeauna cu minoritatea evreiasca din romania in lupta lor anti-romaneasca, dar acest mic detaliu nu are importanta, nu are rost sa ne concentram pe el. Avem sustinerea lor, celor care de obicei sustin si autonomia Tinutului Secuiesc, asadar ne-am gandit sa aplicam exact aceeasi practica invatata de la ei, vom merge in acel teritoriu, vom sustine clar si raspicat ca noi cand am ajuns nu era nimeni, era un teren gol, vom instiga la ura si discriminare intre etnii, apoi vom solicita autonomie. Daca ungurii sunt cu adevarat democrati si solicita acelasi lucru de la Statul Roman, noi de ce n-am face-o? Le vom oferi oportunitatea de a demonstra ca ei cred intr-adevar intr-o democratie, iar daca isi permit sa ceara, isi pot permite sa si dea! Sunt multe asemanari intre steagul lor si steagul nostru, insa noi vom pune steaua si semi-luna noastra peste a lor! Allahu Akbar – Salvati Islamul Secuiesc!”

Reporter: -La ce ONG-uri faceti referire?

Lider Islamist: -La mai multe, ce nu intelege masa de oameni spalata pe creier este ca aceiasi oameni care militeaza “anti-discriminare” sunt cei care o provoaca, ceilalti doar isi joaca rolul, aparandu-si valorile si facandu-le jocul ONG-stilor care astfel isi castig existenta si justifica munca, incitandu-i pe altii la violenta si solicitand fonduri, fonduri, fonduri. Sunt cateva nume, daca doriti neaparat, cei de la România CuratăMilitia SpiritualaRezistenţa CivilăThink Outside the BoxAPADOR-CHCRIMActiveWatchCere Participare,
Alburnus Maior, Rezistența UrbanăFeminism RomaniaEcopolisSalvati Delta, Asociatia Accept si inca multe altele… Ei mereu au sustinut autonomia Tinutului Secuiesc, dar pe langa asta au luptat pentru feminism, homosexualitate, avorturi…toate pacatele impotriva carora noi nu suntem de acord. Dar ma bucur ca de data aceasta au trecut peste aceste mici neintelegeri si au ales sa ne sustina in demersul invadarii Europei! Noi oricum dupa ce obtinem autonomie teritoriala de la maghiari in Tinutul Secuiesc, urmeaza sa le furam si planul de invadare in toata Romania, apoi vom eradica orice crestin, dar in special vom ucide toti homosexualii, toate lesbienele, toate feministele si femeile ne-islamiste! O sa le-aratam noi tuturor ce inseamna extremismul adevarat, nu conflictele minore avute de ei pana acum! jAAAAA!

Muurat Iusuf – Liderul Musulmanilor din Romania confirma declaratiile anterioare ale liderului islamist si sustine ca a facut o intelegere cu Victir Ponta pentru ca Mega-Moscheea sa fie construita in Covasna, in primul rand pentru a atrage atentia multimii islamiste intr-acolo, dar si din cauza protestului cu porcii ingropati pe terenul unde urma sa fie construita in Bucuresti, vinovat fiind pentru aceasta cetateanul Catalin Berenghi.

Ministerul Ungariei este ingrijorat de aceasta intamplare. Vor fi obligati-fortati sa demonstreze democratia pe care o invoca dintotdeauna pentru minoritatea lor. Islamistii sunt pregatiti de campare, si-au instalat deja corturile pe camp si asteapta urmatorul val de migranti pentru a fi in numar cat mai mare.

Florian Alexandru de la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel intervine cu o declaratie SOCANTA:

“-Orice islamist care se alatura extremistilor nationalisti-xenofobi-fascisti din Romania si se refugiaza in Tinutul Secuiesc va fi acuzat de LEGIONARISM si judecat, inchis in puscarie pentru incalcarea ordonantei de urgenta nr 31/2002. Sunt foarte multe similitudini intre modalitatea strategica de cucerire a islamistilor in teritoriului din Tinutul Secuiesc si lupta pe care au dus-o legionarii imotriva comunismului. Asta nu inseamna ca ungurii sunt comunisti, a nu se intelege gresit! Avem aici de a face cu o problema pe care comunitatea evreiasca o dezbate zilnic. Islamistii sunt anti-semiti, ii vom vana oriunde in lume!”

Ferenc ASZTALOS - Membru in Colegiul director – presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) relateaza pentru reporterii nostri:

“-Sper ca islamistii sunt constienti de faptul ca noi conducem Romania inca din 89, chiar partener fiindu-ne George Soros, cel ce i-a ajutat sa plece, finatandu-i la negru. Au intrat intr-un conflict prea puternic, eu, fiind maghiar, dar si director CNCD, sunt intr-un conflict de interese deosebit. Normal ca voi lua apararea etnicilor maghiari din Tinutul Secuiesc si ma voi opune cerintei islamistilor de autonomie in autonomia Tinutului Secuiesc. Vom aplica legea dupa bunul nostru plac incat sa remediem situatia iesita de sub control, intelegerea noastra strategica conspirativa cu tatucul Soros era alta! Daca islamistii nu sunt in stare sa si-o respecte, vor regreta amarnic!”

Viktor Orbán, ofensat fiind de actiunile extremiste ale islamistilor a declarat pentru publicatia noastra:

“-Szeretek szopni pénisz! Nekem van egy nagy szamár dugni meleg…és anyám egy kurva. Imádom a románok és azt akarom, hogy nekik a szívem! Szeretem a Hitler! Azt akarom, hogy Erdély Romániához”

Din pacate, noi nu avem traducator, dar cred ca se poate rezolva foarte simplu daca sunteti curiosi ce-a spus pe Google Translate!

Valul de islamisti ajuns in Romania nu se lasa mai prejos si nici intimidat. Liderul islamistilor sustine clar si raspicat:
“-Iata ce ii asteapta pe unguri daca nu ne vor oferi teritoriul si autonomie in autonomia Tinutului Secuiesc, va fi un razboi civil, exact precum a provocat George Soros in teritoriul nostru sau in Jugoslavia. Allahu Akbar!”

Refugiati refuzand ajutoarele Crucei Rosii pe motiv ca apare Crucea

Va recomandam sa cititi si:

Kiev: O alta “revolutie” de-a lui George Soros? Vedeti top #5 revolutii Sorosiste (engleza)
Stiati ca Dalai Lama a refuzat invitatia in Ardeal a secuilor extremisti care au incercat modelul “eliberarii poporului asuprit”, precum in Tibet?
De Ziua Mediului “salvatorii” Rosiei Montane cenzureaza, iar Nicusor Dan “sare la bataie”
The Case Of George Soros / Cazul lui George Soros
Why is George Soros Predicting Riots in the U.S.?
Salvatorii Organizatori ai Rosiei Montane trebuie apreciati la adevarata lor valoare!
Cum au devenit tiganii romi – Andrei Pleșu
DECLARATII CUTREMURATOARE: Remus Cernea pleaca pe MARTE: “Imi iau toti homosexualii si delfinii si plecam sa colonizam!”
Primul atac terorist din Romania.Comunistul Max Goldstein si ura sa cumplită pentru tot ce era românesc
De ce nu i-a fost recunoscuta descoperirea insulinei dr. Nicolae Paulescu? – Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul și Francmasoneria: o carte scrisa inaintea valului legionar

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos