Presedintele Barack Obama nu a mai putut intra in Casa Alba dupa intalnirea cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis

Posted by
|

Barack Obama a avut parte de supriza vietii sale cand, a doua zi dupa intalnirea cu Iohannis, nu a mai putut intra in Casa Alba, fiind oprit de securitate inca de la intrare, acestia mentionandu-i ca este proprietate privata. Obama a declarat manios:

“-Voi face plangere la DNA pentru aceasta! L-am primit in casa noastra, l-am lasat sa-mi dea tag pe facebook, ca sa-si mai atraga like-uri, incredibil! Nu cred ca vom mai cumpara vreodata cartele Pre-Play din Romania in urma acestui incident!”

De 1 Aprile, presedintele Romaniei i-a facut o surpriza extraordinara lui Barack Obama, pacaleala secolului. La finalul intalnirii celor doi presedinti, menita pentru a discuta strategia securitatii nationale in urma incidentelor din Europa, urmand a fi semnate actele necesare pentru acordul uniunii celor doua state, cat si acordul lui Obama pentru sprijinirea Romaniei, Iohannis a ascuns printre documentele semnate de Obama si un contract contra-facut prin care presedintele Americii ii ofera de buna voie Casa Alba lui Iohannis. Obisnuit fiind cu marsaviile facute in Romania, Klaus Iohannis a declarat:

“-Evident, am nevoie de un spatiu mai mare pentru mediatii, s-au strans atatia elevi! Intr-o viata anterioara am visat sa locuiesc in Casa Alba, alaturi de femeia mea de serviciu. Urmatoarea pe lista este Casa Poporului…”

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos