Vernisajul Expozitiei (IN)VISIBLE – Aurora Melinte @CEREFREA Villa Noël

Posted by
|

CEREFREA Villa Noël vă invită, joi 17.03.2016, începând cu ora 18:00, la Villa Noël la vernisajul expoziției (IN)VISIBLE a artistei vizuale Aurora Melinte. IN(VISIBLE) prezintă o serie de lucrări de mici dimensiuni, realizate digital, ce explorează reprezentarea vizuală a evadării din cotidian într-un mediu arhitectural al luminii.

Proiectul conturează acest fenomen subtil, traducând experienţele ascunse din spatele perspectivei kaleidoscopice în geometrii captivante.
Acest tip de construcţie încearcă stabilirea unei conexiuni între opera şi privitor prin angajarea acestuia într-un proces de extindere a limitelor percepţiei umane, îndemnând la un moment de contemplare, de visare, trezind curiozitatea.

Aurora Melinte este artist vizual si stagiară la CEREFREA Villa Noel. Absolventă a Universității Naționale de Artă din Bucuresti, cu puternice influențe grafice atât tradiționale cât și digitale, lucrările sale reprezintă o îmbinare de forme și culori ce conturează profilul geometric al structurilor microscopice. Expoziția va rămâne deschisă până pe 17 aprilie 2016, și va putea fi vizitată de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este gratuită și deschisă tuturor.

Pentru mai multe detalii:

http://www.villanoel.ro/evenimente-det/vrs/IDev/230

Facebook Event: 

https://www.facebook.com/events/1704498156498893/

Cerefrea - Strada Emile Zola, nr. 6

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos