Concurs: Studio Martin pres. Cadenza Night w/ Michel Cleis, Argy, Victor Stancov

Posted by
|

Oferim doua invitatii duble. Pentur a participa trebuie sa dai share acestui articol pe wall-ul tau + un comentariu la sectiunea din josul paginii.

Cadenza Music family returns to Studio Martin.

17 octombrie se notează în calendar ca fiind o seară în care doi DJ și producători de top ai scenei electronice își unesc colecțiile de muzică și ne aruncă într-un carusel al dansului!

Motivat de dorința constantă de a se depăși, ARGY a reușit la o vârstă relativ fragedă un succes răsunător, aproape nemaîntâlnit, dovada clară fiind discografia sa foarte vastă.
Remixul lui Luciano pentru “Love Dose” a însemnat contactul lui Argy cu ascensiunea, piesa bucurându-se de o apreciere din partea scenei muzicii electronice.

Pentru “La Mezcla”, Michel Cleis îl creditează pe Luciano pentru transformarea piesei într-un super-hit la nivel mondial, iar varietatea și bogația din care este alcătuită îi caracerizează trăirile și experiențele aproape perfect. Născut și crescut în partea italiană a elveției, Michel vorbește 5 limbi și a crescut ascultând de la Miles Davis și John Coltrane la Beatles și muzică tradițională italiană.

Suportul local va fi oferit de Victor Stancov.

Join us on the dance floor.

#weareStudioMartin

⭐MICHEL CLEIS⭐

https://www.facebook.com/MichelCleisOfficial

⭐ARGY⭐

https://www.facebook.com/Argyofficial

Entrance:

20 RON pănâ la 01:00 // 30 RON după 01:00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 627 846

Facebook event

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos