Jan Blomqvist [DE], Satori [NL], Yaroslav brothers [FR], Breky [ RO] și Daniel Draghici [RO] sunt cei care se vor juca cu mințile noastre și ne vor crea propriul univers auditiv pe 23 octombrie, la Colectiv

Posted by
|

Împreună putem transforma o seară de toamnă obișnuită într-un adevarat colectiv al distracției. Muzica o aducem noi, și garantăm un periplu sonor care ne va gâdila toate simțurile. Pe voi ne bazam pentru dansul până în zori de zi.

Facebook Event

Open doors: 21:00
Bilete:

-          pre-sale –> 25 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-jan-blomqvist-satori-yaroslav-breky-daniel-draghici-colectiv-23465/

-          at the door –> 30 lei <<00:00>> 35 lei

Despre artiști:

Jan Blomqvist
https://www.facebook.com/blomqvist.music
https://soundcloud.com/janblomqvist
http://www.janblomqvist.com/
Originar din Berlin, Jan Blomqvist este apreciat la nivel internațional pentru muzica sa, artistul devenind ușor de recunoscut pentru vocea cu accente melancolice, piesele pline de introspecție și beat-urile excitante, armonios construite. Acesta lucrează intens la primul său album, care este aproape finalizat, acordând o atenție sporită detaliilor.

Din punct de vedere sonic, Jan ramane fidel melodiilor dark, însă planuiește să-și extindă live act-urile și pentru marile scene ale lumii.

Cu peste 300 de gig-uri la activ în orașe precum Moscova, Paris, Istanbul, New York, Roma, Amsterdam sau Viena, Jan revine la București cu melodii și vibe-uri noi.

Satori
https://www.facebook.com/satoriofficialpage
https://soundcloud.com/satorimusica
Muzica pe care Satori o creează este exact ceea ce reprezintă numele său: iluminare și energie. Artistul își caută inspirația în muzica electronică din întreaga lume, acesta combinând amestecuri nesfârșite de trance seducător și tonuri halucinante.

Olandezul reușeste să satisfacă orice iubitor de muzică, provocând o călătorie spirituală prin infinita sa gradină a sunetelor. Satori este mai mult decât un simplu DJ, el este omul din spatele instrumentelor, creând melodii la pian, kora, kalimba și chitară, în combinație cu o formă profundă a muzicii electronice.

Yaroslav
https://www.facebook.com/brothersyaroslav
https://soundcloud.com/brothersyaroslav
Duo-ul Yaroslav ne-a făcut să dansăm atât de tare la petrecerea aniversară Colectiv încât i-am lansat o nouă invitație, într-un timp relativ scurt. Cei doi frați, Viktor și Anton, au creat un mix între muzica electronică, adăugând în melanj un dram de deep house și sunete bouncy. Au reușit totodată să combine intrumentele live cu DJ performance-ul, fiind influențați de artiști precum Jan Blomqvist, Rone, Paul Kalkbrenner, Popof, Pleasurekraft, T.E.E.D și Gold Panda.

Breky
https://soundcloud.com/breky
https://www.facebook.com/DjBreky/
https://soundcloud.com/miaudiomusic
https://www.facebook.com/MIAUDIO
Breky este membru activ al label-ului autohton MIAUDIO, susținător acerb a muzicii electronice la nivel local și internațional. Stilul lui Breky îmbină atent și echilibrat tech-house-ul si deep house-ul, printre artiștii apreciați de acesta numărându-se 2000andOne, Tim Green, Dubfire, Reboot, Paul Ritch, James Holden, Gregor Tresher, Richie Hawtin.

https://www.facebook.com/dunieldraghici?fref=ts
_________________________________________________
Eveniment susținut de Ciuc PremiumAQUA CarpaticaStalinskaya Vodka
Promovat de Dance FM

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos