Seara de film 09 // Rocky @Gradina Floreasca

Posted by
|

Grădina Floreasca

prezintă

Seara de film 09 / Rocky

8 septembrie 2015, ora 20:30

Grădina Floreasca

(Bd. Mircea Eliade nr.16)

 

Recompensat cu premiul Oscar in 1977 pentru cel mai bun film, Rocky I este cea mai valoroasa ecranizare dintre cele cinci realizate care spun povestea celui mai faimos boxer din istoria cinematografiei. Sylvester Stallone a gasit drumul spre gloria absoluta dupa ce acest film a inceput sa ruleze in cinematografele de pe tot globul, personajul sau creand o adevarata isterie in randul fanilor filmelor de actiune.

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

 

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

 

SINOPSIS – ROCKY

Stallone il interpreteaza pe Rocky Balboa, un boxer candva promitator dar pe care o accidentare il obliga sa stea departe de ring. Pentru a castiga niste bani Rocky intra in anturajul personajelor interlope care pariaza pe el pentru a se bate la colt de strada. Dupa cateva luni din care se alege cu buzunarul cam la fel de gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare pentru a nu deveni un ratat. Cum nici viata sa personala nu e deloc roz, timiditatea sa excesiva impiedicandu-l sa-si deschida inima fiicei antrenorului sau, Rocky e pe cale sa renunte la speranta.

(sursa: cinemagia.ro)

Regia: John G. Avildsen

Scenariu: Sylvester Stallone

Distribuţia: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Burgess Meredith

Producție: 1976, Chartoff-Winkler Productions, SUA

Genul: drama, sport

Durata: 119 minute

Premii Oscar 1977

Cel mai bun film – Irwin Winkler si Robert Chartoff

Cel mai bun montaj – Scott Conrad, Richard Halsey

Cel mai bun regizor – John G. Avildsen

Premii Globul de Aur 1977

Globul de Aur pentru cel mai bun film (drama)

–––––––––––––––––––––––

PARTENERI MEDIA:

ANYPLACE.RO, B24FUN.RO, BESTMUSIC.RO, BEST-EVENT.RO, BINDIRIBLI.RO, INSTILULMEU.RO, IQOOL.RO, MUSICNIGHTS.RO, ORASULM.EU, REVISTA-ATELIERUL.RO, ROEVENTS.RO, SAPTESERI.RO, URBAN.RO, VINSIEU.RO, FEEDER.RO, PIAMARINA.RO, MIHAELAGURAU.COM, GRATUITOR.RO

–––––––––––––––––––––––

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0740.250.360

Gradina Floreasca / Seara de film 09

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos