Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS

Posted by
|

Jazz in the Grass 04 / IT DON’T MEAN A THING (IF IT AIN’T GOT THAT SWING)
12 august 2015, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Inspirat de celebra piesa omonima a legendarului pianist si sef de formatie care a fost Duke Ellington, concertul de miercuri seara de la Gradina Floreasca ne va purta prin anii nebuni ai muzicii americane, mult mai cunoscuti drept “Swing Era”.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă. 

IT DON’T MEAN A THING (IF IT AIN’T GOT THAT SWING)

Take the “A” Train, Perdido, Stardust sau Chattanooga Choo Choo sunt doar cateva din melodiile – acum recunoscute ca si “standarde” – care au facut istorie in acei ani si vor rasuna si acum, in 2015, la fel de “Swing”.

Protagonista serii va fi Mihaela Alexa, alaturi de saxofonistul Sorin Zlat Sr. Acestia vor fi secondati de o redutabila sectie ritmica avandu-i pe Adrian Flautistu la bass si Claudiu Purcarin la baterie, avem deja garantia unei seri de Jazz pe care nu o putem rata.

Iata de ce, sunteti invitati cu totii la Swing Music!

Mihaela Alexa – voce

Sorin Zlat Sr. – saxofon

Mihai Filip – pian

Adrian Flautistu – bass

–––––––––––––-

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360
Jazz Syndicate Live Sessions / Gradina Floreasca
Jazz in the grass 04

–––––––––––––-

Partener:
Café de Paris - https://www.facebook.com/cafedeparisromania

–––––––––––––-
Parteneri media:
Jazz.ro, alltimeclubbing.ro, anyplace.ro, b24fun.ro, bestmusic.ro, best-event.ro, bindiribli.ro, instilulmeu.ro, iqool.ro, musicnights.ro, orasulm.eu, revista-atelierul.ro, roevents.ro, sapteseri.ro, urban.ro, vinsieu.ro, feeder.ro, piamarina.ro, mihaelagurau.com

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos