Culinar 08 / Gusturi itaienești @Piscina Floreasca

Posted by
|


13 august, ora 18:00
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Pe 13 august, Culinar 08 va fi inspirat de mâncăruri din peninsula Italică. Preparatele sunt foarte bune și pe gustul tuturor gurmanzilor. Ingrediente precum uleiul de măsline, usturoiul, busuiocul, oregano, mozzarella, ricotta, parmigiana, fructele de mare şi roşiile sunt nelipsite din bucătăria italiană și stau la baza delicioaselor preparate ale lui Chef Păpuș. Se spune că italienii petrec foarte multe ore la masă, astfel că vă așteptăm la Grădina Floreasca să petrecem o seară minunată între prieteni.


Gândit special pentru hedoniști, ”Culinar” propune o rețetă preparată la umbra serii cu cele mai alese delicatese, vinuri și muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alături de prieteni la Grădina Floreasca, dansând pe marginea piscinei, povestind la terasă sau relaxându-se pe baldachine.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Pationarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului. Localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, aceasta este umbrită de copacii din inima parcului cu același nume, departe de griji și de aglomerație.

Intrarea este liberă.
Rezervări – 0740.250.360

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos