Cinema in aer liber Bucuresti – IOR

Posted by
|

Cinema în aer liber - Facebook Event

4 August – 6 Septembrie

Pentru ca nicaieri nu e ca acasa, Cinema in aer liber vine in Bucuresti si cucereste Insula Artelor din Parcul Titan (fost IOR) de pe 4 august si pana pe 5 septembrie.

 

Avem nu una, ci cinci saptamani de filme fresh ale ultimilor ani, nominalizate si premiate la festivalurile Cannes, Goya, BAFTA, Cesar, European Film Awards si Globul de Aur: Povesti salbatice, Doua zile, o noapte, Stockholm, Salonul lui Jimmy, Force Majeure si O duminica frumoasa.

 

Avem nu doua, ci cinci saptamani de de filme de Oscar: Teoria intregului, Forrest Gump, Jocul codurilor, Legenda calaretului fara cap, Falci, Jurassic Park.

 

Avem nu trei, ci cinci saptamani de filme clasice pe care, daca le-ati ratat, trebuie sa le vedeti si pe care, daca le-ati vazut, nu trebuie sa le ratati: Jules si Jim, Pierrot nebunul, Postasul suna intotdeauna de doua ori, Dispretul si Cele 400 de lovituri.

Avem nu trei, ci cinci saptamani de filme fresh ale ultimilor ani, nominalizate si premiate la festivalurile Cannes, Goya, BAFTA, Cesar, European Film Awards si Globul de Aur: Povesti salbatice, Doua zile, o noapte, Stockholm, Salonul lui Jimmy, Force Majeure si O duminica frumoasa.

Vom rade impreuna la Marea Hoinareala si Batranul de 100 de ani care a iesit pe fereastra si a disparut si ne vor tine cu sufletul la gura Talentatul domn Ripley si Gilbert Grape.

Si pentru ca nu oricand cel mai mare cinematograf in aer liber din Romania are nu patru, ci cinci saptamani de filme minunate, aducem cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România – un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Dar mai ales pentru ca avem cinci saptamani de filme de neratat si de neuitat, in fiecare seara, de marti pana duminica, de la 21:30, intrarea este libera in limita locurilor disponibile de pe scaune, pernute si paturici.

Nu facem rezervari caci nu vrem sa va ingradim experienta de cinema in aer liber in oaza de liniste si de relaxare care va deveni timp de cinci saptamani Insula Artelor.

Daca sunteti calculati, gasiti programul complet aici: http://caravana.metropolisfilm.ro/bucuresti, iar de nu, veniti seara de seara si va surprindem noi!

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos