Paul Hitter scoala de vara de pictura in ulei

Posted by
|

ArtXpert Fine Art Concept-store prezinta:

Ti-ai dorit intotdeauna sa pictezi un tablou in ulei? Ai o idee pe care ai vrut mereu sa o vezi pe panza si nu ai stiut cum sa o executi? Simti ca poti fi creativ dar nu ai reusit sa eliberezi acea parte din sufletul tau? Paul Hitter iti arata in 7 pasi cum sa pictezi acel tablou pe care ai dorit intotdeauna sa il ai pe panza. Al tau!
Scoala de vara Paul Hitter va asteapta intre 31 Iulie si 21 August la Artxpert in strada Putul lui Zamfir pentru cursuri de pictura intensive. Invata alaturi de un profesionist!

Modulul 1 – Discutie libera despre creativitate- Moduri de a va potenta creativitatea- Cum ne dam seama ca avem o idee buna? Prin ce metode punem pe panza acea idee din mintea noastra? Cum adunam materialele necesare? Cum apare inspiratia? Criterii de selectare a ideilor.
Modulul 2 – Primele schite ale viitorului tablou. Reguli de compozitie si paginare.
Modulul 3- Desenul tabloului in carbune de la inceput pana la stadiul final.
Modulul 4- Primele straturi de pictura. Cum folosim uleiurile. Ce pensule folosim in functie de ce pictam. Cum aranjam culorile pe paleta. Cum amestecam culorile. Regula 1 culoare aur, 2 culori argint, 3 culori noroi.Ce culori se potrivesc ideii noastre?
Modulul 5- Pictura in ulei.
Modulul 6- Pictura in ulei.
Modulul 7- Cand stim daca un tablou este gata? Cand ne oprim? Cand devine prea mult? Cum reparam portiunile care nu ne plac?
Bonus- la terminarea cursului, Paul Hitter da o bere :)

Durata unui modul este de aproximativ 4 ore. Costul intregului curs este de 300 lei. Materialele vor fi puse la dispozitie de catre Artxpert. Acceptam si grupe de maxim 3 participanti. Programarile se pot face in scris printr-un mesaj privat, sau la numarul de telefon 0756240576. Cursurile pot avea loc in perioada 31 Iulie si 21 August, in intervalul orar 10-20, in timpul saptamanii sau in week-end.
Va asteptam cu drag,
Artxpert si Paul Hitter

Facebook Event

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos