burn Residency și-a desemnat finalistul: Sevenego va reprezenta România în Ibiza!

Posted by
|

Mult așteptata bătălie pentru locul I în cadrul burn Residency România s-a încheiat sâmbătă seară, la radio Sonica Ibiza, acolo unde cei cinci finaliști români, Kurtiss Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și Mystik Vybe s-au întrecut în cadrul unui mix-off virtual. După îndelungi dezbateri, juriul internațional a decis. Cea care va reprezenta România la Ibiza este Sevenego.

DJ-ița, pe numele ei real, Nicoleta Brebenel, va fi prima prezență feminină ce va reprezenta România în cadrul bootcamp-ului, pe insula muzicii electronice. Sevenego se pregătește să își facă bagajele pentru bootcampul din Ibiza acolo unde, alături de finaliștii din toate țările participante, va fi trainuită de legendarii Carl Cox si Philipp Straub. Miza este mare, și anume doar trei dintre concurenții din bootcamp vor ajunge să mixeze în cele mai tari cluburi de pe insulă. La finalul sezonului, unul dintre aceștia va deveni DJ-ul superstar burn Residency și va câștiga marele premiu de 100.000 de euro, sumă ce va fi investită în dezvoltarea carierei de DJ.

Despre Sevenego

Nicoleta și-a început cariera de DJ anul trecut, la începutul lui ianuarie, 2014. În prezent își câștigă existența din asta, mixând într-un club din Centrul Vechi. DJ-ul care o inspiră este Carl Cox, cel care, de altfel îi va fi și mentor în Ibiza. “Sunt foarte fericită să reprezint România în faza următoare a competiției. Am ascultat The Virtual Mix off acasă cu niște prieteni și am fost extraordinar de emoționată. Vreau să profit la maxim de oportunitatea pe care mi-a oferit-o burn pentru a învăța cât mai mult și pentru a-mi continua cariera de dj. Acum îmi doresc să aduc titlul de câștigător al burn Residency în România. Ne vedem în Ibiza!”, declară Sevenego.

Kurtiss Kromm – unul dintre finalistii People’s Choice

Din totalul mixurilor finaliste ce au rulat la Ibiza Sonica Radio, juriul a ales cinci favorite care acum se bat pentru premiul People’s Choice. Kurtiss Kromm este unul dintre cei care are acum a doua șansă să câștige un loc în bootcamp-ul din Ibiza. Sesiunile celor cinci pot fi ascultate vineri, între 23:00 PM și 2 AM, concurenții putând fi votați pe pagina oficială burn, până duminică la ora 11 PM.

Dacă vreți să urmăriți aventurile Nicoletei în Ibiza în cursa pentru marele premiu și să îl susțineți pe Ionuț aka Kurtiss Kromm cu un vot în acest weekend, urmăriți pagina de Facebook burn.

###

DESPRE BURN ENERGY

burn energy susține muzica electronică avangardistă. Suntem în continuă căutare de noi talente și noi mijloace de expresie, alături de genurile muzicale progresive și creative, oriunde s-ar afla ele. Nu suntem avocații nișelor și nici judecătorii mainstream-ului, întrucât creativitatea nu cunoaște limite, reguli și bariere.


Sevenego
Kurtiss Kromm
Sevenego 1
Kurtiss Kromm 1

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos