Garage SALE! in gradina @J’ai Bistrot Bucuresti

Posted by
|

 J’ai Bistrot București:

Te asteptam pe 28 septembrie, in gradina, de la 10:30 pana la 18:00. 

Ultima duminica din luna aduce aduce un nou GARAGE SALE noi comori-chilipir si la fel de multe zambete cu bucurie!

Dam startul unei noi editii de “Reduce, Reuse, Recycle” prin care ne-am propus sa readucem la viata lucruri care si-au pierdut locul si importanta pentru noi.
De la hainele si pantofii copiilor nostri, pe care le-am cumparat in avans si pe care nu le-au folosit pentru ca nu li s-au potrivit cand le-a venit vremea, lucrusoare folosite foarte putin si care sunt in stare buna si foarte buna, jucarii si obiecte de puericultura, apoi scoatem la lumina haine, pantofi si accesorii din dulapurile noastre, care nu ne mai vin, sau de care pur si simplu ne-am plictisit, pana la cadouri neinspirate pe care le-am primit si le-am ascuns intr-un dulap, iar acum nu mai avem loc de ele.

Re-folosim, Re-ducem si Re-ciclam, readucem la viata comori ascunse in dulapuri, sertare, cutii si garaje, le punem la vanzare si va lasam placerea de a scotoci printre nenumarate lucruri care voua va pot face trebuinta.

De asemenea va vor astepta nelipsitele muffins-cu-ce-ne-trece-prin-minte (de obicei prin minte ne trec: ciocolata, merisoare, nuci, migdale, fugi de migdale, alune de padure, cirese, afine, zmeura) care vor fi oferite contra unei donatii ce merge la Asociatia Sonia Maria, asociatie care sustine copiii cu maflormatii cardiace si surditate. Orice donatie catre copii este bine-venita!

Tot in cadrul acestui eveniment strangem lucrusoare pentru copiii internati pentru perioade lungi in cadrul spitalului IOMC, copilasi ai caror parinti au o situatie finainciara precara si nu ii pot ingriji acasa.
Dupa fiecare eveniment de pana acum am dus hainute acolo si am primit zambete si multumiri :) Primim si haine pentru adulti, pe care le vom distribui in functie de ce nevoi ni se semnaleaza.

De astazi dam startul inscrierilor pentru vanzatori. Exista cateva reguli foarte simple:

1. Nu primim lucruri cumparate special pentru a fi vandute.
2. Lucrurile puse in vanzare trebuie sa fie in stare buna-foarte buna.
3. Este musai sa aveti un zambet pe buze si sa fiti pregatiti sa va simtiti bine, sa legati noi prietenii si sa va rupeti de cotidian pentru o zi.

Pentru detalii, informatii, feedback, sfaturi sau orice vi se nazare puteti trimite un mail la garage.sale.bucuresti@gmail.com

Facebook Event

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos