Muzeul Taranului Roman transformat in Muzeul Manelistului Cocalar – Propunem o forma de protest pasnica si ineficienta!

Posted by
|

Fanii manelistilor vor putea admira o serie de tablouri cu artistii lor preferati, in luna iulie, in cadrul unui vernisaj gazduit de Muzeul Taranului Roman (MTR).

Un artist a realizat 10 portrete cu interpretii de manele, toate in foita de aur de 22 de carate, precum si 5 tablouri inspirate de Fanfara Ciorcarlia si Taraful Haiducilor, transmite Romania TV. Tablourile au dimensiunea de 150 pe 150 de centimetri. Potrivit Wowbiz, pictorul George Vasilescu isi va inaugura expozitia “Confluente – influente in arta ” pe 2 iulie, la ora 18:00, iar operele de arta vor putea fi admirate pena pe 8 iulie la MTR. Printre interpretii ilustrati in tablourile pictorului roman se numara Florin Salam, Adrian Minune, Vali Vijelie, Carmen Serban, Cornelia Catanga, Marian Mexicanu’, Liviu Pustiu, Dan Bursuc si Nicolae Guta. - Sursa: Ziare.com

Daca si dumneavoastra credeti ca aceasta expozitie nu se potriveste in cadrul spatiului Muzeului Taranului ROMAN, va propun sa facem o campanie prin care le trimitem fiecare cate un mail, dar sa mai rugam si un prieten sa faca acelasi lucru: info@muzeultaranuluiroman.ro unde le putem spune coerent si frumos de ce consideram ca nu se potriveste aceasta expozitie in Muzeul Taranului Roman. Haideti sa-i inundam cu mail-uri si sa le amintim “Fa,Doino”, ca spatiul Muzeului trebuie sa-si pastreze identitatea si scopul! Sau si mai bini, ii puteti trimite mesaj direct directorului

Virgil Ştefan Niţulescu  

 Aceasta expozitie este inca o provocare intentionat gandita pentru a isca scandal intre Romani si Tigani de aceasta data, pentru ca “romanul” sa para “extremist, rasist si fascist”… data trecuta provocarea a venit din partea homosexualilor care au organizat un eveniment penibil (la care au participat doar organizatorii), promovarea unui film fix in sala celui care a luptat pentru infiintarea Muzeului, raposatul Horia Bernea. Tinand cont de aceste informatii, incercati ca mail-ul ca contina un limbaj cat mai adecvat, aceasta este cea mai INUTILA si INEFICIENTA forma de protest, dar si singura permisa de LEGE.

Traim intr-o democratie si libertatea de exprimare ne ingradeste dreptul de a ne exprima opinia cand ne simtim ofensati.

Iata parerile oamenilor indreptate catre Muzeul Taranului Roman cu privire la expozitia manelistilor cocalari!

V-ar mai putea interesa si:

Da mai departe

Bun venit pe Bindiribli! Alege sectiunea dorita din lista de mai jos